Burlöv: Försvara hyresrätterna – stoppa vräkningarna!

Vi kallar till en solidaritetsmanifestation för den familj som i slutet av månaden ska få sitt ärende prövat i Hyresnämnden, där vräkning av barnfamiljen står på agendan. Vi kräver att Burlövs Bostäder omedelbart köper upp hyresfastigheterna i Burlövs Egnahem från den skrupelfria fastighetsägaren, Västerbro fastigheter och på så sätt kan garantera familjen och de andra kvarvarande hyresgästerna den sociala rättigheten bostaden är.

Frågan om försäljning av Burlövs Bostäder kommer med jämna mellanrum på agendan för kommunens politiker. Manifestationen är också en protest mot tidigare och kommande planer på att sälja ut Burlövs Bostäder.

Manifestation 27 oktober Kl. 18.00.
Gräsplätten mellan Burlöv Center och Svenshög.

Välkomna!

Sveriges Kommunistiska Parti Burlöv


Artiklar som berör ämnet från SKP:s tidning Riktpunkt:

”Hoppas för alla andra barn att lagen ändras”
Flygblad och affischer inför manifestationen i Burlöv
Solidaritetsaktion för Burlövsbor
Barnkonventionen riskerar sättas ur spel i vräkningsärende i Burlöv
Kommunisterna agerar i Burlöv
Hyresgäster kastas ut – SKP engagerar sig

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *