Kampanjen mot prishöjningarna fortsätter i Malmö

Malmös kommunister kampanjar med flygbladsutdelning och diskussioner!

Kommunisterna i Malmö fortsätter att hålla ett högt tempo i den pågående kampanjen mot prishöjningarna. Det går lättare nu när den värsta kylan avtagit, och under onsdagen delades en större del flygblad ut i Lindängen i utkanten av Malmö.

Utdelningen av flygblad i brevlådor kombineras med utåtriktad verksamhet där Malmö-kamraterna under kampanjen kommit i kontakt med människor som ofta vill diskutera politik och ställer frågor om SKP och hur vi skiljer oss från de ”vänster”-alternativ de känner till.

För flera kamrater är detta första partikampanjen och också en uppvärmning inför det kommande EU-valet då än mer information ska ut.

SKP ställer upp i EU-valet, men inte för att vi stöder EU. Det är en imperialistisk allians som vi är motståndare till. EU syftar till att stärka de europeiska ländernas gemensamma kamp mot konkurrenter över hela världen och har också till uppgift att stärka det europeiska kapitalets kamp mot sina egna arbetare och folk. Vi är motståndare till EU, precis som till alla allianser som har samma syften, och det kommer vi alltid att vara.

Men vi försöker utnyttja de möjligheter som finns att bedriva politik, och en valkampanj är ett bra tillfälle. Våra representanter, om de blir valda, kommer att använda sina positioner för att stärka arbetarnas och folkets positioner – de kommer inte att bli professionella politiker, utan de kommer att förbli kommunister. 

SKP Malmö

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *