Offentligt möte – presentation av Kommunisternas skolpolitik

Sveriges Kommunistiska Parti antog på sin senaste kongress ett skolprogram som är anpassat för ett modernt samhälle. Programmet tar upp de problem som lärare, föräldrar och elever dagligen upplever i skolorna, men utelämnar inte heller socialismen.

Även erfarenheterna från realsocialismens skolor är något vi tillsammans måste analysera – man gjorde otroliga pedagogiska framsteg i de socialistiska staterna, bland annat med den polytekniska utbildningen som ledstjärna.

Att partiet kan presentera ett program där dessa aspekter vägs in och vävs samman till ett helt program visar att vårt parti går framåt och mognar, såväl organisatoriskt som ideologiskt. Ta därför chansen att gå på nåt av de möten vi arrangerar, lär känna oss bättre och organisera dig för den socialistiska skolan!

Malmö
Lördagen den 10 februari
Kl. 15.00
Ystadvägen 32

Partiet har djupa rötter i den svenska arbetarklassen. Det grundades 1917 ur det dåvarande socialdemokratiska partiet som en följd av kampen mot revisionen av marxismen. Det växte fram i kampen för fred, arbete och bröd, för demokrati, proletär internationalism och socialism.

Lämna en kommentar

Next ArticleNyfiken på kommunismen?