Öppet möte med kommunisterna

Kommunisternas två månader långa kampanj mot begränsningarna av strejkrätten närmar sig sitt slut. Under två månader har partiet besökt massvis med arbetsplatser och träffat morgonresenärer på väg till jobb för att informera om strejkrätten och det förslag som riksdagen ska ta ställning till som syftar till att begränsa strejkrätten ännu mer. Bara för att kampanjen tar slut kommer vi inte släppa frågan, den kommer fortsätta vara aktuell.

Vårt nästa led i den pågående kampanjen är att genom några offentliga möten, runt om i landet, presentera det remissvar som vi kommer att skicka in och berätta varför vi avvisar förslaget om ytterligare inskränkt strejkrätt i sin helhet. Vi berättar vad förslaget innebär och vi berättar vad kommunisterna i den fackliga rörelsen gör.

Välkomna på vårt offentliga möte. Kom och ställ dina frågor, var med och diskutera.

I Malmö sker mötet:

Söndag 20 januari
Klockan 14:00
SKPs lokal, Ystadvägen 32 (mittemot McDonald’s)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *