Hedra 100-årsminnet av Rosa Luxemburg och Karl Liebknecht

I januari 2019 är det 100 år sedan mordet på Karl Liebknecht och Rosa Luxemburg. För att hedra deras minne besöker 100 000-tals människor minnesmonumentet över de fallna kommunisterna under den andra helgen i januari. Samtidigt demonstrerar tusentals människor. SKP Malmö åker detta året, liksom flera gånger tidigare, till Berlin för att delta i demonstrationen, som detta år räknas bli extra stor med tanke på att det är precis 100 år sedan mordet.

Avresa sker från Malmö fredagen den 11 januari klockan 12 på dagen och vi är tillbaka 22.00 på söndag kväll. Lördagen bjuder på fritid i Berlin, med möjlighet att se på sevärdheter och på söndagen deltar vi i demonstrationen och därefter åker vi hem.

Pris 2 000 kr, vilket inkluderar resa och hotell med frukost.

Vi åker i buss med det danska byggfacket från Köpenhamn. Från Malmö åker vi gemensamt.

Anmälan sker till malmo@skp.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. 1 januari, 2019

    […] RELATERAT: Hedra 100-årsminnet av Rosa Luxemburg och Karl Liebknecht […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *